Hírek

2024.01.27. „Szemtől szemben – Képek az elhurcolt szombathelyi zsidóság történetéből” - kiállítás látogatás a Holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából

Az ENSZ közgyűlése 2005. november 1-jei határozatával január 27-ét a holokauszt nemzetközi emléknapjává nyilvánította. Az emléknap a legnagyobb második világháborús megsemmisítő tábor, az auschwitzi koncentrációs tábor Vörös Hadsereg általi felszabadításának évfordulója. A Szombathelyi Zsidó Hitközség a Savaria Megyei Hatókörű Városi Múzeummal együttműködésben 2015. augusztus 27-én nyitotta meg Szombathelyen, a Zrínyi Ilona utca 17. számú épületének modern kiállítóterében „Szemtől szemben – Képek az elhurcolt szombathelyi zsidóság történetéből” című állandó kiállítását. Az Iron Samson Gym tagjainak csoportos tárlatvezetést szervezünk 2024.01.27-én, szombaton 17.00 órától. Helyszín: Zsidó Kultúra Háza, Szombathely, Zrínyi Ilona utca 17. Találkozó a helyszínen 16.45-17.00 között. A tárlatot vezeti Márkus Sándor, a hitközség tiszteletbeli elnöke. Nagy szeretettel várunk minden klubtagunkat.

2024.01.27. „Szemtől szemben" kiállítás látogatás

A Szombathelyi Zsidó Hitközség által rendezett „Szemtől szemben – Képek az elhurcolt szombathelyi zsidóság történetéből” című állandó kiállítást látogatták meg az Iron Samson Gym tagjai.

2024.01.25. PROXY belépő kártyák átvehetőek

Kedves Klubtagok! Amennyiben újonnan belépő sportolóként még nem kaptál proxy belépő kártyát a klubba, úgy kérlek, hogy azt edzések előtt/után személyesen igényeld az edzőknél!

Főoldal