Hírek

2023.11.25. IDŐPONT VÁTOZÁS - Földharc szeminárium Győrben

Kedves Kravtársak! November 11-én 11 óra kezdettel megrendezzük az idei, es régóta várt földharc szemináriumot. Időtartama: 2,5-3 óra Helyszín: VKL Gym Instruktor: Vikol László (Carlson Gracie fekete öv, krav maga G4) Téma: feszítések, fojtások kabát használata nélkül Ár: bérlet 2 X, vagy 5.000 Ft (családtagoknak is) külsősöknek: 6.000 Ft

2023.11.25. Krav Maga földharc szeminárium

Az Iron Samson Gym tanulói Krav maga földharc szeminárumon vettek részt Győrben a Vaskakas 3Y02 Team Krav Maga Egyesületének a szervezésében. A rendezvényt Vikol László (Carlson Gracie fekete öv, KMG G4) vezette, ahol a Brazil Jiu Jitsu alapokon néztük meg a folytások, karfeszítések technikáit részletesen.

2023.11.22. Krav Maga szintvizsga az Iron Samson Gym-ben

Fontosnak tartjuk, hogy egy bizonyos idő elteltével a Krav Maga tanulók megmérettetésen menjenek keresztül, ahol elsősorban maguknak, de az edzőnek is bizonyíthatják, hogy mennyit fejlődtek. A Krav Maga, mint önvédelmi rendszer nem élsport, nincsenek felkészülési-, ill. versenyidőszakok, pihenőidők, stb..., nekünk az a dolgunk, hogy folyamatosan egy erős, jó szinten tartsuk az (ön)védelmi képességeket. Azonban fontos a visszaigazolás az elvégzett edzőmunkáról, ahol szervezett, ellenőrzött kereteken belül arról számot adhatunk. A vizsgán való részvételnek az alábbiak a kritériumai (ez az úgynevezett P1-es fokozat, a belépő színt ): - min. 4-6 hónap időtartamú rendszeres edzéslátogatás - az edzések 80% való részvétel - edzői javaslat -tanuló részéről szándék a vizsgázásra -a vizsgadíj befizetése.

Főoldal