Hírek

2023.12.01. Krav Junior bemutató edzés a Jászai Ifjúsági Klubban

Krav Junior edzést tartottunk a Jászai Ifjúsági Klubban a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat szervezésében.

2023.11.30. Krav Maga bemutató edzés a Jászai Ifjusági Klubban

Krav Maga bemutató edzést tartunk a Jászai Ifjusági klubban 2023.12.01-én 18.00-tól, ahová nagy szeretettel várjuk az általános iskola felső tagozatos tanulókat. Ha már jársz krav-maga edzésre gyere el és hozd el a barátaidat is, ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld.

2023.11.29. Szülői felügyelet az edzések előtt és után

Kedves Szülők! Nyomatékosan szeretném kérni, hogy - az Iron Samson Gym "Házirendjében" foglaltaknak megfelelően- a gyermekek edzése előtti időszakban a klubba való megérkezéstől az edzés megkezdése előtti 5 percig a szülők a saját gyermekükre vonatkozóan felügyeletet biztosítsanak! Erre azért van szükség, mert a gyerekek a klubhelységben, a folyosón és az öltözőben felügyelet nélkül néha elfogadhatalanul viselkednek, veszélyeztetve a saját- ill. a társaik testi épségét, ill. a klub berendezését. Ezért arra kérem a kedves szülőket, hogy csak kivételes esetben hagyják magára gyermeküket, ha felügyeletét előzetesen egy másik szülővel megbeszélik! Az edzés után a gyermek csak a szülő/gondviselő személyes felügyelete alatt hagyhatja el a klubot, minden ellenkező esetben (pl. közel laknak, vagy a szülő a parkolóban várja edzés után a gyermeket) egyszeri írásos igazolást kérek benyújtani, amiben a szülő kéri, hogy gyermekét -saját felelősségére- önállóan engedjük el a klubból!

Főoldal