Kettlebell edzés, erőállóképességi edzés gömbsúlyzóval

SFG Kettlebell: erőállóképességi edzés gömbsúlyzóval

A Kettlebell vagy másnéven Girya egy tradicionális orosz vas súlyzó, ami leginkább egy olyan ágyúgolyóra hasonlít, amelyhez egy bőrönd fogantyúját erősítették. Legyen a testét edzeni akaró átlagember, elit sportoló vagy különleges egységnél szolgáló katona, egy biztos, hogy az Strong First Girya rendszer a lehető legjobb alapot nyújtja a használójának. Miért? A közel 500 gyakorlat elegendő muníciót ad arra, hogy a felkészítést végző edző bármely sportág esetén a lehető legjobb támogató gyakorlatot vesse be. És akkor még nem beszéltünk az SFG módszertan rehabilitációs vagy prehabilitációs aspektusairól.

StrongFirst alapelvek

Az számít, ahogy használom az erőmet

Csendes profi vagyok

Az erőt tanulom

Az erőt tanítom

Az erőnek nagyobb célja van


Hűség – Az alapelvekhez, az értékekhez, a közösséghez, barátokhoz, családhoz, hazához.

Tisztelet - A tisztelet nem szánalom, a szerelem nem puhaság. Ha tisztellek, segítek neked meglátni azt az embert, akivé válhatsz; ha szeretlek, erősen nyomni foglak, hogy azzá válj.

Becsület - Amikor a SAS (Speciális Légierő) tagjai megkapják a homokszínű sapkájukat, figyelmeztetik őket: “Könnyebb ezt megkapni, mint megőrizni.” Így van ez a becsületünkkel és megítélésünkkel is a StrongFirst közösségen belül.


Főoldal