Edzőink

Dancs István Roland

Krav Maga E3, SFG 1

Nagy örömömre szolgál, hogy segíthetek Neked... Amikor megalapítottam az ISG-t, akkor még nem is tudatosult bennem, hogy ezzel emberek ezreinek adjuk meg a lehetőséget egy jobb, minőségibb, örömtelibb, biztonságosabb élet megélésére.

2005 óta oktatok Krav Magát felnőtteknek és 2007 óta gyerekeknek. 7 évig tanítottam intézkedéstaktikát és rendvédelmi önvédelmet a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola kadétjainak, de dolgozam sok rendvédelemben dolgozó hivatásossal is. Erőedzőként szintén 2007 óta tevékenykedem, mint SFG Kettlebell oktató.

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a szülők rám bízzák kicsi- és tinédzser korú gyermekeik önvédelmi oktatását, felnőtt emberek pedig bizalommal fordulnak hozzám olyan tudásért, ami az egészségüket, fittségüket, saját és családtagjaiknak a biztonságát hivatott elősegíteni. Erre mind csoportos- mind magánedzések formájában is lehetőség van.

Tamási László

Krav Maga G5

Tamási László vagyok végzős testnevelés-gyógytestnevelés-egészségfejlesztő szakos hallgató itt, Szombathelyen. Közel tíz éve foglalkozom erőnléti edzésekkel, valamint Krav Maga-val kiemelten. Az egyetemi tanulmányaim során megszerzett elméleti ismeretek segítenek, hogy edzéseim végén mindenki elégedetten távozzon, illetve elérje az általa kitűzött célokat. Kiemelten foglalkozom sérülés, műtét, gyógytorna utáni rehabilitációval, terápiával, mely a KaaTsu edzésmódszerrel még eredményesebb.

Citius, altius, fortius!

Lappints Regős

Lappints Regős vagyok, az ELTE-SEK Sporttudományi Intézetének oktatója, és az Iron Samson Gym edzője. Végzettségem testnevelő tanár, fő sportágam a férfi torna, amellyel tíz éve foglalkozom versenyzőként és edzőként egyaránt. Foglalkozásomból fakadóan otthon vagyok az egyéni képességekhez igazított, differenciált sportfoglalkozások felépítésében, a megfelelő motiváció kialakításában. A torna sportnak köszönhetően alapos ismereteket szereztem az ízületi mozgékonyság fejlesztése, a mobilizáció, és a tartásjavítás területén. Nyújtó, mobilizáló foglalkozásaim egyaránt segítséget nyújthatnak az ülőéletmódból fakadó fájdalmakkal kapcsolatban, saját sportágad területén való eredményesség fokozásában, vagy akár a hétköznapi stressz levezetésében.

Dancs Salamon

Krav Maga G5

Edző asszisztensként dolgozom, alapvetően a gyerek- és tinédzser edzéseken tevékenykedem. Feladotom, hogy minden edzésen mindenkire megfelelő figyelem jusson és segítek a fegyelem fenntartásában is. A gyerekekkel megértő vagyok és mindig a korosztályuknak megfelelő feladatokkal és játékokkal dolgozok velük. Nagyon szeretek gyerekeket edzeni, sok-sok játékot, ügyesítő feladatot tartok, nem csak az edzéseken, de a nyári táborokban is.

Grünwald Mónika

Üdvözöllek az Iron Samson Gymben! Örülök, hogy nálunk jársz és kívánom hogy évtizedekig jól érezd magad klubunkban.

Kiváló edző kollégáink mellett, divatos titulussal szólva én mint menedzser tevékenykedem, klasszikus megfogalmazásban a klub háziasszonya vagyok: A Mindenes.

Azon dolgozom, hogy a hozzánk járó gyermekeknek, felnőtteknek és oktató kollégáknak kellemes, otthonos, tiszta légkört teremtsek, olyan környezetet, ahova jó mindig visszatérni. Mert "egy finom női kéz" mindenhol elkél, még "A" FUNKCIONÁLIS ERŐ ÉS A HARC MŰHELYE"-ben is.

Kívánom, hogy mindig örömmel gyertek hozzánk és sokatok élete pozitív fordulatot vegyen nálunk!

Szeretettel várunk Benneteket!

Főoldal