Hírek

2023.08.29. Takarító munkatársat keresünk az ISG-be

Takarító munkatársat keresünk edzőtermünk napi szintű takarítására a kora reggeli, vagy késő esti órákban, megállapodás szerint. A terem kb. 240 m2, porszívózás, felmosás, hulladéktárolók ürítése és a mellékhelységek higiéniai takarítása, heti 5x alkalommal. Alkalmi munkavállaló kolléga jelentkezését várjuk, a bérezésen túl a havi bérletnek megfelelő térítésmentes edzőterem látogatást is biztosítunk. 2.500.- Ft/alkalom, ami heti 1x magába foglalja a kiegészítő takarítást is (tükrök, cipőtároló szekrénykék lemosása, stb...).

2023.08.25. Véget ért a Krav Teens_ISG Nyári Napközistábor

Véget ért a Krav Teens_ISG Nyári Napközistábor_(10-15 évesek);_III. turnusa is, fantasztikusan éreztük magunkat és annyi mindent csináltunk, hogy nem is tudom, hogy fért bele egy hétbe: -edzettünk edzőteremben és szabadban -voltunk patak- és tóparton -krav maga önvédelmet gyakoroltunk -futottunk versenyt sík terepen és szerpentinen -finomakat ettünk étteremben és a cseresznyafa alatt megterítve is -főztünk paprikás krumlit kolbásszal bográcsban -sütöttünk hozzá házi sós stánglit -sütöttünk kürtős kalácsot -sütöttönk kemencében pizzát -lőttünk csokira íjjal -gerelyt hajítottunk -lőtünk légpuskával -kést dobáltunk -társasoztunk -kártyáztunk -moziztunk -sakk versenyeztünk -kézimunkáztunk -sógyurmáztunk -karkötőt fontunk -túráztunk -számháboroztunk -hintáztunk -trambulinoztunk -sorversenyeztünk -medencéztünk, locsolkodtunk slaggal, vizipisztollyal -beszélgettünk, meséltünk és mesét hallgattunk -és még ki tudja, mennyi mindent csináltunk...

2023.08.14. Összevont Krav Teens és Krav Kids edzések 2023. augusztus 31-ig

Kedves Szülők! Az elmúlt két-három hét tapasztalatai alapján ez úton jelzem, hogy a kedd és csütörtök 17.00 órás Krav Teens edzéseket kénytelenek vagyunk összevonni a hétfő és szerdai 17.00 órás Krav Kids edzésekkel, tehát 2023. augusztus 31-ig csak hétfőn és szerdán 17.00-tól lesznek edzések (és kedden és csütörtökön NEM).

Főoldal