Hírek

2024.04.14. Sikeres ISG csapat- és egyéni részvétel a Savaria Spartan Sprinten

Az Iron Samson Gym erőnléti szakosztályának csapattagjai kiváló eredménnyel teljesítettek a Spartan Sprinten a szombathelyi versenyen. Nem csak a kitartásról és sportszerűségről mutattak példát, hanem igazi csapatként egymást támogatva, egymást segítve, motiválva küzdötték le a távolságot és az akadályokat. Hatalmas gratuláció a csapatnak és külön-külön is mindenkinek, résztvevőknek és segítőknek egyaránt! Elmondhatatlan büszkeség van bennem, és nem csak a sportteljesítmény miatt, hanem mert ilyen szuper közösség vagytok, vagyunk. Fantasztikus volt látni, hogyan küzdötök és hogy mennyire összetartatok!

2024.04.06. Szorgos, segítő kezeknek hála megtisztult az oladi kilátó környéke

Dancs Roland edző szervezésével lelkes civilek kis csapata ragadott kesztyűt és zsákot, hogy megszabadítsák a kilátó közvetlen környékét és az azt körülvevő erdőt a hulladéktól. Szemétszedési akciót szervezett április 6-án, szombaton délelőttre az oladi kilátóhoz Dancs Roland edző. Régóta jár már edzeni a kilátóhoz, a nyári időszakban pedig rendszeresen tart itt nagyon jó hangulatú szabadtéri edzéseket, edzőtáborokat, szemináriumokat és gyerektáborokat is, egy problémája azonban mindig is akadt a helyszínnel: a szétdobált hulladék és mindenféle kacat. „Mindig is bántotta a szememet az igénytelenség, amióta pedig a környéken lakom, kimondottan irritál a sok szemét. Az elmúlt években rendszeresen kijártam tavasszal, mielőtt az aljnövényzet kilombosodott volna, akár egyedül, akár a fiaimmal, és összeszedtük a szemetet. Gondot jelentett viszont az összegyűjtött hulladék elszállítása és persze egyedül nem is volt olyan hatékony a dolog” – mesélte Roland. Így jött az ötlet, hogy szemétszedő akciót szervez. Felvette a kapcsolatot a SZOVA Zrt. Hulladékkezelési Osztályával is és mint mondta, nagyon készségesen fogadták az ötletet, biztosították a hulladékgyűjtés tárgyi feltételeit, mint például a munkáskesztyűket és szemeteszsákokat, illetve ígéretet tettek a hulladék elszállítására is. „Már csak egy lelkes, jókedvű csapatra volt szükség ahhoz, hogy végre megszabadítsuk a kilátó közvetlen környékét és az azt körülvevő erdőt a rengeteg kacattól” – tette hozzá. A szorgos, segítő kezek hamar össze is gyűltek: gondolkodás nélkül csatlakoztak az akcióhoz az Iron Samson Gym tagjai, így hatékonyan és alaposan meg tudták tisztítani a környéket, főleg, hogy Roland még azzal is megkönnyítette a munkát, hogy zónákra osztotta a területet. A szemétszedés végén pedig jöhetett a jól megérdemelt jutalom a kemény munkáért a Csepregi Pékség és a Derkó Húsbolt jóvoltából: hagymás-zsíroskenyérrel és teával várták a szorgos szemétszedőket.

2024.04.04. Kettlebell Warrior teszt I.

Az Iron Samson Gym Cross&Kettle és Strong First Girya erőnléti szakosztályának sportolói a Kettlebell Warrior tesztsorozat I. fokozatát hajtották ma végre, ahol a férfiaknak 16 kg, a nőknek pedig 8 kg-al kell végrehajtani a feladatokat. Gratulálunk minden résztvevőnek nemcsak a sikeres teszthez, hanem a kiváló időeredményekhez is. 2 x TGU 10+10 x CL+PR 20 x Goblet Squat 100 x Snatch

Főoldal