Hírek

2023.06.15. E hét csütörtökön összevont SFG Kettlebell és ISG C&K erőnléti edzés

Az e hét csütörtöki (2023.06.15) ISG Cross&Kettle edzés helyettesítéssel kerül megtartásra 19.00 órától. Várunk Benneteket szeretettel. Kemény, oroszos szeretettel...

2023.06.15. Krav Maga önvédelmi képzés a Velux Gruop soproni csapatának

Céges Krav Maga önvédelmi képzést tartottunk a Velux Gruop soproni csapatának. Nagyon ügyesek voltak a résztvevők, ez úton is gratulálunk és köszönjük a felkérést.

2023.06.07. Folymatos edzések az Iron Samson Gym-ben a nyári szünetben is

A nyári tanítási szünetben is folyamatosan elérhetőek az edzések az Iron Samson Gym-ben. Gyere edzeni, ne hagyd, hogy a nyári meleg ellustítson! A légkondicionált termünkben továbbra is intelligensen megtervezett és felépített, vezetett csoportos- és privát edzéseken várunk. Amennyiben szabadságot tervezel, természetesen nem szükséges arra a hónapra a teljes havi bérletet megvásárolnod, rendelkezésedre áll "nyaraló bérletünk", amellyel személyre szabottan tudod igénybe venni az edzéseket (akár félhavi bérlet, akár napijegyek formájában). Hidd el, nem érdemes 1-2 hónapot kihagynod, hogy az előzőleg kemény munkával felépített edzésformádat kezdhesd újra kialakítani!

Főoldal